Wokschotel met biefstuk

Vandaag eten we Oosters! Probeer deze heerlijke wokschotel met biefreepjes eens. Lekker, voedzaam en nog makkelijk ook.

 

Bereidingswijze

  • Hak de knoflook fijn en snijd de ui in ringen
  • Snijd de spitskool en de paprika in reepjes en haal de punten van de peultjes
  • Snijd de bieflappen in reepjes
  • Kook de noedels beetgaar, giet ze af en spoel ze af met koud water
  • Verhit de olie in de wok en roerbak de knoflook en de ui 1 minuut
  • Voeg de biefreepjes toe en bak ze 4 minuten mee
  • Doe nu de paprikareepjes in de wok, dan de peultjes en tenslotte de spitskool
  • Roerbak dit alles nog 2 tot 3 minuten op hoog vuur
  • Voeg de noedels, gemberpoeder, sherry, biefreepjes en sojasaus toe en warm het gerecht goed door

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!