Wokschotel met biefstuk
Vandaag eten we Oosters! Probeer deze heerlijke wokschotel met biefreepjes eens. Lekker, voedzaam en nog makkelijk ook.
Bereidingswijze
- Hak de knoflook fijn en snijd de ui in ringen
- Snijd de spitskool en de paprika in reepjes en haal de punten van de peultjes
- Snijd de bieflappen in reepjes
- Kook de noedels beetgaar, giet ze af en spoel ze af met koud water
- Verhit de olie in de wok en roerbak de knoflook en de ui 1 minuut
- Voeg de biefreepjes toe en bak ze 4 minuten mee
- Doe nu de paprikareepjes in de wok, dan de peultjes en tenslotte de spitskool
- Roerbak dit alles nog 2 tot 3 minuten op hoog vuur
- Voeg de noedels, gemberpoeder, sherry, biefreepjes en sojasaus toe en warm het gerecht goed door